Utbildare inom fiberutbyggnad

Utbildare inom fiberutbyggnad

Vi växer och behöver förstärka vårt utbildningsteam inom fiberutbyggnad. Vi söker dig som vill jobba med människor och kompetensutveckling hos en marknadsledande utbildningsleverantör med internationell prägel.

OM OSS

Edugrade erbjuder utbildning och certifiering inom IT & Telekom och vi är verksamma inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning och uppdragsutbildning. Med drygt 20 års erfarenhet av utbildning inom yrkeshögskolan expanderar vi nu starkt genom fler utbildningar och ökad geografisk utbredning. Vi är 10 anställda i Sverige och finns etablerade i mellersta och södra Sverige.

Edugrade är en del av Hexatronic Group, en teknikkoncern specialiserad på produkter och lösningar inom fiberkommunikation. Läs mer om koncernen på hexatronicgroup.com

Ansök här:
Utbildare inom fiberutbyggnad

OM TJÄNSTEN

Som utbildare hos oss jobbar du med att genomföra och utveckla våra fiberutbildningar inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning och uppdragsutbildning. Våra utbildningar genomförs på flera orter i Sverige vilket innebär en del resor för dig. Utbildningarna sker i nära samarbete med näringslivet och din kontakt med branschen är en viktig del av din roll. Även internationella utbildningsuppdrag kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utbildning inom befintligt kursutbud
  • Skapa och genomföra kundanpassad utbildning
  • Utveckling av kursutbud och utbildningsupplägg

I rollen som Utbildare rapporterar du direkt till VD.

DIN PROFIL

Du har flera års erfarenhet av praktiskt arbete inom fiberutbyggnad med en fallenhet för att introducera andra i yrket. Du har ett djupt kunnande inom förläggning, blåsteknik, installationsteknik och mätteknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom utbildning och innehar certifikatet för Certifierad Fibertekniker (CFT) enligt Robust Fiber. Har du dessutom erfarenhet från arbete i kopparnät ser vi det som en fördel.

Du tycker om att jobba med människor och deras kompetensutveckling. Du är van att jobba självständigt och du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.

Ditt kommunikationssätt är tydligt och pedagogiskt, och vid sidan av ditt operativa arbete jobbar du gärna med utveckling av verksamheten. Du behärskar Officepaketet likväl som svenska och engelska i tal och skrift.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Erik de Pablos, 070-372 98 61

Anställningstid

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Hudiksvall