Utbildare inom fiberutbyggnad

Utbildare inom fiberutbyggnad

Vi växer och behöver förstärka vårt utbildningsteam inom fiberutbyggnad. Vi söker dig som har stor erfarenhet av fibertekniskt arbete och vill jobba med människor och kompetensutveckling hos en marknadsledande utbildningsleverantör med starkt varumärke.

OM OSS

Vi är ledande inom utbildning för bredbandsutbyggnad i Sverige med huvudsakligt fokus på effektiva arbetssätt och kvalitetssäkring av fiberprojekt. Sverige och Norden är huvudmarknaderna, men internationella utbildningsuppdrag förekommer regelbundet.

Vi är 12 anställda och finns etablerade i mellersta och södra Sverige. Läs mer om oss på edugrade.com.

Edugrade är en del av Hexatronic Group, en koncern som skapar hållbara nätverk över hela världen och erbjuder ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Hexatronic Group består av fler än 49 dotterbolag med totalt över 1300 anställda och är listat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här:
Utbildare inom fiberutbyggnad

OM TJÄNSTEN 

Som utbildare hos oss jobbar du med att genomföra och utveckla våra fiberutbildningar inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning och uppdragsutbildning. Utbildningarna genomförs på flera orter i Sverige vilket innebär en del resor för dig. Utbildningarna sker i nära samarbete med näringslivet och din kontakt med branschen är en viktig del av din roll. Även internationella utbildningsuppdrag kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utbildning inom befintligt kursutbud
  • Skapa och genomföra kundanpassad utbildning
  • Utveckling av kursutbud och utbildningsupplägg

DIN PROFIL

Du har flera års erfarenhet av praktiskt arbete inom fiberutbyggnad med en fallenhet för att introducera andra i yrket. Du har ett djupt kunnande inom installationsteknik och mätteknik samt förläggning och blåsteknik. Vi ser gärna att du innehar certifikatet för Certifierad Fibertekniker (CFT) enligt Robust Fiber. Meriterande om du har erfarenhet av projektering eller projektledning samt installation av fastighetsnät.

Du tycker om att jobba med människor och deras kompetensutveckling. Du är van att jobba självständigt och du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt.

Ditt kommunikationssätt är tydligt och pedagogiskt, och vid sidan av ditt operativa arbete jobbar du gärna med utveckling av verksamheten. Du behärskar Officepaketet likväl som svenska i tal och skrift.

SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 31 december till karriar@edugrade.se. Urvalsprocessen pågår löpande och vi kan komma att kalla till intervjuer och beslut om anställning innan ansökningstiden löpt ut.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vd Margareta Irhagen, 070-215 18 40

Anställningstid
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning efter provanställning

Tjänstgöringsort
Upp till dialog, våra utbildningar genomförs i hela landet men merparten av våra utbildningar genomförs i mellersta och södra Sverige.