Utbildningsledare arbetsmarknadsutbildning

Utbildningsledare arbetsmarknadsutbildning

Vi utökar då vår arbetsmarknadsutbildning växer kraftigt och vi behöver förstärka vårt team av utbildningsledare i Stockholm. Vi söker dig som drivs av att leda människor till en bättre prestation och skapa en positiv studiemiljö.

OM OSS

Vi bedriver utbildning och certifiering inom IT & Telekom och är verksamma inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning och uppdragsutbildning. Alla våra utbildningar utvecklas och bedrivs i nära samverkan med näringslivet.

Hela verksamheten är i en expansiv fas inklusive arbetsmarknadsutbildningen för teletekniker som vi bedrivit sedan 2013. Utöver Stockholm bedriver vi även denna utbildning i Malmö och Göteborg.

Vi är 12 anställda och finns etablerade i mellersta och södra Sverige. Läs mer om oss på edugrade.com.

Edugrade är en del av Hexatronic Group, en koncern som skapar hållbara nätverk över hela världen och erbjuder ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Hexatronic Group består av fler än 49 dotterbolag med totalt över 1300 anställda och är listat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här:
Utbildningsledare arbetsmarknadsutbildning

OM TJÄNSTEN 

Som utbildningsledare hos oss ingår du i ett mindre team med stor påverkan på arbetets genomförande. Du kommer ha ett helhetsansvar för utbildningen i Stockholm och tillsammans med övriga i teamet driver och utvecklar genomförandet av utbildningen. Tjänsten innebär tät kontakt med Arbetsförmedlingen, deltagare, utbildare och näringsliv. Resor inom Sverige ingår i tjänsten.

Du kan:

  • Ta ett helhetsansvar för utbildningens planering och genomförande
  • Bygga nätverk och skapa goda relationer med näringslivet för anskaffning av praktikplatser för deltagarna i utbildningen
  • Coacha deltagare och utbildare till en bättre prestation i det dagliga arbetet
  • Effektiv utbildningsadministration
  • Utveckla verksamheten tillsammans med vårt team

DIN PROFIL

Du är van att jobba med människor från olika bakgrund och kan självständigt arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsfokuserad och trivs att jobba med planering och samordning med människan i fokus. Du behärskar svenska i tal och skrift likväl som arbete i Microsoft 365. Det är meriterande om du har erfarenhet från utbildningsledning eller arbetsmarknadsutbildning.

SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast senast 31 december till karriar@edugrade.se. Urvalsprocessen pågår löpande och vi kan komma att kalla till intervjuer och beslut om anställning innan ansökningstiden löpt ut.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vd Margareta Irhagen, 070-215 18 40

Anställningstid
100%

Anställningsform
Tillsvidareanställning efter provanställning

Tjänstgöringsort
Alvik