Utbildningsledare arbetsmarknadsutbildning

Utbildningsledare arbetsmarknadsutbildning

Vår arbetsmarknadsutbildning växer kraftigt och vi behöver förstärka vårt team av utbildningsledare i Göteborg. Vi söker dig som drivs av att leda människor till en bättre prestation och skapa en positiv studiemiljö.

OM OSS

Edugrade bedriver utbildning och certifiering inom IT & Telekom och vi är verksamma inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning och uppdragsutbildning. Alla våra utbildningar utvecklas och bedrivs i nära samverkan med näringslivet.

Hela verksamheten är i en expansiv fas inklusive vår arbetsmarknadsutbildning för teletekniker som vi bedrivit sedan 2013. Utöver Göteborg bedriver vi även denna utbildning i Malmö och Stockholm. Vi är 13 anställda i Sverige och finns etablerade i mellersta och södra Sverige. 

Ansök här:
Utbildningsledare arbetsmarknadsutbildning

OM TJÄNSTEN 

Som utbildningsledare hos oss ingår du i ett mindre team med stor påverkan på arbetets genomförande. Du kommer ha ett helhetsansvar för utbildningen i Göteborg och tjänsten innebär tät kontakt med deltagare, utbildare och näringsliv. 

Du kan:

  • Ta ett helhetsansvar för utbildningens planering och genomförande
  • Coacha deltagare och utbildare till en bättre prestation i det dagliga arbetet
  • Effektiv utbildningsadministration
  • Utveckla verksamheten tillsammans med vårt team

I rollen som Utbildningsledare rapporterar du direkt till VD.

DIN PROFIL

Du är van att jobba med människor från olika bakgrund och kan självständigt arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsfokuserad och trivs att jobba med planering och samordning med människan i fokus. Du behärskar svenska i tal och skrift likväl som arbete i Microsoft 365. Det är meriterande om du har erfarenhet från utbildningsledning eller arbetsmarknadsutbildning, eller annan typ av operativt arbete.

SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 juli till karriar@edugrade.se.

Urvalsprocessen pågår löpande och vi kan komma att kalla till intervjuer och beslut om anställning innan ansökningstiden löpt ut.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Margareta Irhagen
070-215 18 40, margareta.irhagen@edugrade.se

Anställningstid
75-100%

Anställningsform
Vi tillämpar provanställning  

Tjänstgöringsort
Västra Frölunda