31 maj 2021

Edugrade förändrar för fortsatt tillväxt, Ellinor Engström utses till ny VD.

Edugrade befinner sig i en expansiv fas och förändrar organisationen för fortsatt god utveckling. Erik de Pablos väljer att efter flera år som bolagets VD, lämna över VD- ansvaret för att ta ansvar för försäljning och affärsutveckling inom Edugrade samt att bidra till utvecklingen av övriga utbildningsbolag inom Hexatronic Group. Till ny VD utses Ellinor Engström som jobbat i verksamheten sedan 2015 och känner verksamheten väl efter att ha jobbat med samtliga utbildningsområden i olika roller.

”Efter närmare fem år som VD i bolaget känner jag att tiden är rätt för att lämna över VD- rollen och fullt ut kunna fokusera på försäljning och utveckling. Det är med både glädje och stolthet som jag ser tillbaka på den resa vi har gjort med Edugrade. Efter att ha jobbat nära Ellinor i flera år känner jag mig extra glad att få överlämna VD rollen till henne och ser samtidigt fram emot de nya arbetsuppgifterna och att fortsatt vara en del av teamet på Edugrade” säger Erik de Pablos.

”Jag är både stolt och glad över möjligheten att få leda Edugrade, ett företag med fantastiska medarbetare som skapar värden varje dag. Det är ett otroligt kul uppdrag och jag ser fram emot att komma igång i min nya roll. Det känns extra roligt att få driva Edugrade vidare under den expansiva fas som vi befinner oss i. Utvecklingspotentialen är stor och jag ser fram emot att vidareutveckla vår verksamhet tillsammans med vårt starka team” säger Ellinor Engström.