30 oktober 2019

Fristående kurs i Containerteknik v. 45-49

Nyfiken på nästa generations virtualisering? Passa på att gå en fyra veckorskurs i ämnet innan jul. Kursen är kostnadsfri. Lärarledd undervisning 2 dagar i veckan på plats i Hudiksvall.

Kursen är helt kostnadsfri och går utmärkt att kombinera med arbete då den har en kombination av självstudier och lärarledda lektioner 2 dagar per vecka, vilket gör det möjligt att kombinera kursen med arbete. Ett ypperligt tillfälle för den som behöver uppdatera sina kunskaper eller vill lära sig grunderna i ämnet. Kursen går under fyra veckor. 

Läs mer om och anmäl ditt intresse för kursen här: https://edugrade.com/yh-utbildning/fristaaende-kurser/containerteknik-20-yh-poaeng-fristaaende-kurs/

 

Bra att veta om Yh-utbildning

Yrkeshögskoleutbildning är en utbildningsform som kombinerar teori med praktiskt lärande på en arbetsplats. Utbildningarna erbjuds främst inom branscher med ett uttalat behov av välutbildad arbetskraft och syftar till att leda till jobb direkt efter examen.Inom Yrkeshögskolan kallas den praktiska delen för LIA - lärande i arbetslivet, som är ett av de mest populära momenten inom YH-utbildningen. Under LIA utvecklas såväl praktiska som teoretiska kompetenser samtidigt som den studerande får möjlighet att knyta viktiga kontakter inför en framtida karriär.

Samtliga YH-utbildningar inom ramen för yrkeshögskolan är avgiftsfria och berättigar till studiemedel från CSN. Det gäller även fristående kurser.

Har du fler frågor om kursen eller generellt om Yh?

Kontakta Martin Sidorson:

MARTIN SIDORSON

Utbildningsledare

Skicka e-post
+46 70 214 95 18