02 mars 2023

Intresserad av att göra en karriärväxling?

Det var något som Hanna funderade på – en av många nyfikna besökare som våra utbildningsledare Anette och Lillemor pratade med på i Umeå.

Hanna var nyfiken på att utbilda sig till IT-Säkerhetstekniker och fick veta mer om vad utbildningen och yrkesrollen innebär.

Oavsett om du nyss tagit studenten eller om du är mitt i livet och osäker på din framtid och karriär, så kan en yrkehögskolesutbildning vara svaret för dig. Ett steg till att fördjupa dig inom den bransch du jobbar i idag, eller - ett steg mot något helt nytt, något utvecklande där din kompetens är viktig!

Ta reda på alla fakta om utbildningen, testa dina tankar om arbetsgivare och karriär, kolla upp hur studietiden påverkar din ekonomiska situation och vad du har för möjligheter när du är färdigutbildad. Men det många får testa är framför allt - sitt mod. Våga! För du behövs. Kunskap inom IT och Telekom efterfrågas av i princip alla branscher. Och det som är så speciellt med våra utbildningar är att de är framtagna helt i dialog och samverkan med arbetsmarknaden - företag och branscher som verkligen fightas om kompetenserna. Om dig!

Vi hjälper dig gärna med de praktiska frågorna, och berättar om vad våra utbildningar kan göra för dig och din framtid. Läs mer om höstens utbildningar (där 9 av 10 går direkt ut i arbetslivet) och vad det innebär att studera via Yh, eller kontakta någon av våra duktiga utbildningsledare. 

Välkommen till Edugrade!