07 november 2022

Margareta Irhagen axlar rollen som VD för Edugrade

Med många år i företaget, stort engagemang och arbete på flera positioner inom Edugrade tar nu Margareta Irhagen över vd-posten.

Margareta – eller Maggan som hon gärna kallas – har en lång och gedigen bakgrund hos företaget då hon började redan 2006. Då var hon utbildningsledare inom KY Kvalificerad utbildning, och gick sedermera mer över till YH. 2013 vann Edugrade sin första upphandling för Arbetsmarknadsutbildning och då bytte Maggan ort från Hudiksvall till Västervik för att under fyra år leda den utbildningen.  

Efter det har det rullat på med olika upphandlingar och utbildningar som tagit Maggan hem till Hudik igen, sedan hela vägen ner till Skåne via sidostick som Stockholm, Göteborg och Luleå. 2015 bosatte hon sig i Bjuv strax utanför Helsingborg, och har pendlar runt mellan utbildningarna i Stockholm, Göteborg och Malmö sedan dess.

”Möjligheterna som Edugrade nu står inför är stora och mycket intressanta. Vi expanderar kraftigt och kommer inom kort att utöka personalgruppen med ytterligare tjänster som leder oss till större möjligheter ute på marknaden. Vår personal är vår största tillgång och med dem vid min sida kommer vi klara våra framtida mål!”, säger Maggan.

Maggan har under de senaste åren – utöver utbildningarna – även tagit hand om försäljningen på utbildning mot företag, detta tar nu Erik De Pablos över.

Grattis till den nya rollen, Maggan!