15 februari 2023

Noliamässa i Umeå

Edugrade är såklart på plats på Nolia Karriär.

Är du i Umeåområdet torsdag den 16 februari? Då tycker vi att du ska hälsa på vår utbildningsledare Lillemor Larsson – du hittar henne i vår lila monter på Noliamässan under Nolia Karriär.

På Nolia Karriär träffar du utställare från universitet, högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor, internationella utbildningar och andra yrkesutbildningar – och Edugrade är såklart på plats! Nolia Karriär arrangerar även en mängd intressanta föreläsningar och seminarier.

Kom och besök oss så berättar vi mer om hur du kan ta dig från tanke till handling och starta en karriär inom IT och/eller Telekom. Kunskap och kompetens är nyckeln till en kvalitetssäkrad digital utbyggnad av vårt samhälle – och du behövs! Vi ökar kunskapen om effektiva och säkra arbetsmetoder för planering, uppbyggnad, installation och underhåll av nätverk, inom säkerhet och systemutveckling. Vill du vara med och bidra till att utveckla den digitala omställningen? Här finns många karriärmöjligheter besök Lillemor så berättar hon mer!