19 januari 2023

Öppna upp för LIA – lär känna din nästa medarbetare

Ta chansen att välkomna en YH-studerande till ditt företag!

Ta chansen att välkomna en Yh-studerande till ditt företag! Just nu har vi elever som studerar till både Microsoft Azure Cloud Advisor och Linux DevOps Engineer, och som är pigga och sugna på att komma ut i branschen och göra sin LIA-praktik. De är i slutskedet av sin utbildning och har specialiserade kunskaper inom sina områden.

LIA (Lärande i arbete) är en ypperlig möjlighet för dig som arbetsgivare att lära känna blivande medarbetare och se hur de fungerar ute i er verksamhet. Det är varken krångligt eller kravfyllt att ta emot en studerande – allt sker i samarbete med oss på Edugrade. Varje studerande ska ha en handledare med rätt kompetens och inställning – ett meningsfullt utbyte för båda parter, det är i stort sett allt.

För Microsoft Azure Cloud Advisor söker vi LIA-platser i Stockholm, Hudiksvall, Gävle och Jönköping.

Linux DevOps Engineer – Halmstad, Jönköping, Uppsala, Stockholm, Falun och Gävle.

Utbildningarna är framtagna i samarbete med branschen och att ta emot en studerande för LIA-praktik är ett fantastiskt tillfälle att få in nya arbetssätt och nya medarbetare. Välkommen att läsa mer om vilka kompetenser utbildningen givit våra studerande via vår hemsida, och kontakta vår utbildningsledare Jessica Niord om du har funderingar eller vill ta emot ditt nästa guldkorn, jessica.niord@edu.edugrade.se, 079-5855441.

Läs mer här om vilka kompetenser vi jobbar med i utbildningen.
Microsoft Azure Cloud Advisor 
Linux DevOps Engineer