26 oktober 2020

Utbildningsledare yrkeshögskola

Vår yrkeshögskola växer kraftigt och vi behöver förstärka vårt team av utbildningsledare i Stockholm. Vi söker dig med flera års erfarenhet som utbildningsledare inom yrkeshögskola och som brinner för att driva utbildningar med hög kvalitet och effektivitet.

OM OSS

Edugrade erbjuder utbildning och certifiering inom IT & Telekom och vi är verksamma inom yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning och uppdragsutbildning. Med drygt 20 års erfarenhet av utbildning inom yrkeshögskolan expanderar vi nu starkt genom fler utbildningar och ökad geografisk utbredning. Vi är 10 anställda i Sverige och finns etablerade i mellersta och södra Sverige. Läs mer om oss på edugrade.se


OM TJÄNSTEN

Som utbildningsledare hos oss ingår du i ett mindre team med stor påverkan på arbetes genomförande och utveckling av verksamheten. Du kommer ha ett helhetsansvar för dina utbildningar som bedrivs i nära samarbete med näringslivet där din kontakt med branschen är en viktig del av din roll. Utbildningarna kan bedrivas som platsbundna eller på distans.

Du kan:

  • Ta ett helhetsansvar för utbildningarnas planering och genomförande
  • Leda klasser och utbildare till en bättre prestation i det dagliga arbetet
  • Systematiskt följa upp och kvalitetssäkra verksamheten
  • Effektiv utbildningsadministration
  • Utveckla verksamheten tillsammans med vårt team

I rollen som Utbildningsledare rapporterar du direkt till VD.

DIN PROFIL

Med flera års erfarenhet i yrkesrollen är du trygg i ditt arbete och är van att jobba självständigt mot uppsatta mål. Du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt tycker om att coacha både studerande och utbildare till bättre prestationer. Du stimuleras av att verksamhetsutveckling tillsammans med övriga i verksamheten är en naturlig del av ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-branschen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift likväl som arbete i Microsoft 365.

 

SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN

Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 november 2020, till karriar@edugrade.se . Urvalsprocessen pågår löpande och vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden löpt ut.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Erik de Pablos, 070-372 98 61

Anställningsform

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm