23 mars 2023

Välkommen Marielle Palm, vår nya utbildningsledare

Säg hej till vår nya utbildningsledare Marielle Palm som började hos oss på Edugrade i veckan!

Marielle är organisationspsykolog och beteendevetare och kommer att ansvara för våra arbetsmarknadsutbildningar, vilket vi är väldigt glada för.

Hon kommer in i verksamheten med stor erfarenhet av att arbeta med stödjande insatser för arbetssökande som behöver vägledning och utveckling för att stärkas och komma ut i arbete – detta främst från sin roll som karriärcoach men också som utbildare. Hon kan ytterligare bidra till att stärka vår verksamhet genom sina kompetenser inom förändringsledning och organisationsutveckling.

Marielle kommer att utgå från kontoret i Göteborg, men kommer även att röra sig mellan våra utbildningsorter. Hon kommer vårda kontakten med våra elever, företag, Arbetsförmedlingen samt skapa nya möjligheter på arbetsmarknaden. Hon har stor passion för personlig utveckling och att utveckla självledarskap och outnyttjad potential hos både individer och organisation. Hon älskar havet, paddlar gärna kajak och hon hittar egen inre ro i naturen eller genom meditation.

”Det känns fantastiskt att komma till ett företag med så mycket värme och hjärta. Och det är otroligt spännande att få vara en del av Edugrades framtid där vi som företag växer i en bransch som skapar stora möjligheter för alla våra deltagare!”, säger Marielle.

Varmt välkommen Marielle, säger vi!