11 september 2023

Välkommen Nasim Oveissi – ny affärsutvecklare på Edugrade!

Säg hej till vår nya affärsutvecklare Nasim Oveissi som har börjat hos oss på Edugrade.

Var i landet kommer vi få träffa på dig?

– Min hemvist kommer vara Göteborg men jag kommer jobba över hela landet och till en början med fokus på Norra Sverige, det sker ju så mycket spännande utveckling i norr!

Vad har du jobbat med tidigare och vilken erfarenhet tar du med dig in till oss?

– Dels har jag med mig erfarenhet från Arbetsförmedlingen och inte minst arbetsmarknadsutbildningar, och de senaste fem åren har jag jobbat i den privata sektorn med företagsutveckling för näringslivet i Halland. Min största erfarenhet från det, är att fånga upp och identifiera utvecklings- och kompetensbehov hos olika företag – främst inom industrin. Men, också att se till att utvecklingen verkligen sker. Jag har också erfarenhet av att projektleda stora projekt – främst inom kompetensutveckling.

Vad ser du mest framemot med din nya roll på Edugrade?

– Edugrade är ett spännande företag! För min del finns det mycket att lära av kompetenta kollegor. Jag kan också se att det finns stora utvecklingsmöjligheter, dels inom befintliga affärsområden, dels inom nya, och här tror jag att Edugrade ligger i framkant med sin branschkunskap.

Jag ser framemot att vara en del av den resan och förhoppningsvis kunna bidra med min kompetens både inom affärs- och verksamhetsutveckling.

Till sist – vad tycker du om att göra på din fritid?  

– På min fritid umgås jag gärna med familj och vänner, reser så fort tillfälle ges och svettas gärna på padelbanan!

 

Tack för pratstunden och åter igen varmt välkommen till oss på Edugrade Nasim!