19 december 2022

Varmt välkommen, Chrille!

Idag säger vi välkommen till vår nya kollega Christer "Chrille" Jonsson, som under många år varit en av våra externa samarbetspartners.

Det är med stor glädje som vi nu kan välkomna Chrille som kollega inom utbildning och examination hos oss på Edugrade! Han är en av dem som började jobba med fiber riktigt tidigt, han skarvade sin första fiberkabel 1993 på sjukhuset i Hudiksvall. På den tiden var fibersvetsning betraktat som något väldigt avancerat och annorlunda. Han var en av de allra första som 2005 examinerades enligt Certifierad Fibertekniker, CFT, och var också den som först blev godkänd, och började jobba som examinator för CFT.

Idag är fibernäten väl utbyggda och själva ryggraden i våra kommunikationsnät. Chrille brinner för ökad kvalitet i näten och utveckling av människor i en bransch där det är en konstant efterfrågan på kompetenta tekniker. Han beskriver sig själv som social, driven, glad och någon som tycker om att jobba med människor, något vi verkligen kan skriva under på! På fritiden är han starkt engagerad i Hudiksvalls Hockeyklubb som materialansvarig och är en av eldsjälarna i klubben.

Med Chrille ombord stärker vi upp vårt kunnande inom telekom ytterligare och han kommer tillsammans med övriga i teamet vara en viktig kugge i vår fortsatta utveckling av verksamheten.